ѓорѓи илиевски

Пронајдени се 10 резултати на тема „ѓорѓи илиевски“
Вести

Инспекторот Илиевски ја информираше германската амбасада за притисокот по откривање на скандалот: Мобингот е најголем од страна на Заев и Спасовски

Денес имав закажана средба во Германската амбасада со луѓето кои што го третираат образованието, културата и другите прашања, беа заинтересирани...
Вести

Писмо од просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски: Кој сака да го забошоти скандалот со унапредувања на наставно-научни звања?

Во врска со случаите на тројца функционери и стекнувањето научно-наставни звања на Државниот универзитет во Тетово, вишиот просветен...