ѓоко велковски

Пронајдени се 7 резултати на тема „ѓоко велковски“
Скопје

Велковски: На Чаир му треба здрави и кадарни луѓе – менаџери кои знаат да работат и ќе работат само за потребите на граѓаните

Чаирчани, нас ни треба функционална општина, функционална градска администрација, стручни луѓе коишто ќе ги решаваат нашите проблеми...
Скопје

Велковски: Ова не е Бангладеш, ова е улица Македонско- Косовска Бригада во Чаир, Шилегов уште еднаш се покажа како неуспешен градоначалник (ВИДЕО)

Ова не е Бангладеш, ова е улица Македонско – Косовска Бригада во Општина Чаир само неколку месеци како официјлно беше завршена реконструкцијата...
Скопје

Велковски до Шилегов: Немање идеја и креативност води до паушално решение и глупост, Чаир не е општина за експеримент

Немање идеја и креативност води до паушално решение и глупост. Кога имате реален проблем, а тоа е несомнено сообраќајниот метеж на ул.Цветан...
Скопје

Велковски: Комисијата за заразни болести и Владата на чело со Оливер и Венко, не превземаат никакви мерки за ставање под контрола на ситуацијата во Чаир

Денес повторно се соочуваме со голема бројка на новозаразени од Ковид-19 во Општина Чаир, досега вкупно се заразени дури 209 лица. Надлежните...
Скопје

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ Чаир: Наместо да ги исполни ветувањата, Шилегов во Чаир се занимава само со гребење на површинскиот асфалт

Чаир и чаирчани уште еднаш се само простор за експеримент,а секако тука се присутни и постојаната манипулација и давање само лажна надеж...