героски

Пронајдени се 6 резултати на тема „героски“
Вести

Героски: Двајца поранешни премиери со “бугарски опашки” ќе ги решаваат бугарските делови од македонската историја, Бучковски поставен од Заев и Георгиевски како лобист

-Двајца поранешни македонски премиери се ангажиарни во овој процес со Бугарија, односно Владо Бучковски како специјален преставник...
Вести

Героски: Ваквите толкувања на историјата од страна на Заев и оспорувања на самобитноста на Македонија и на Македонците нема да поминат ни во СДСМ

Откако утринава (среда, 25 ноември 2020 година) го прочитав интервјуто на премиерот Зоран Заев за бугарската агенција БГНЕС, го замолив...