германски експерти

Пронајдени се 3 резултати на тема „германски експерти“
Вести

Нацев за германските експерти во изгорената Ковид болница: Не ме изненадува недовербата на граѓаните во нашиот систем, затоа што сме биле сведоци како истраги се политизираат

Не ме изненадува таа наша недоверба во нашите органи, во нашиот систем, во нашите истражители, во нашите министерства, бидејќи многу...
Вести

Германските експерти кои што треба да ги утврдат причините за пожарот во модуларната болница во Тетово и денеска не пристигнаа во земјата

Германските експерти кои што треба да ги утврдат причините за пожарот во модуларната болница во Тетово во која животот го загубија...