гени

Пронајдени се 8 резултати на тема „гени“
Вести

Хроничните болести и дебелината не се единствените причини за потешката форма на Ковид-19: Гените исто така играат улога

Некои генетски предиспозиции се „виновни“ дека дел од пациентите со Ковид-19 развиваат тешки форми на инфекција, потврди истражувањето...