фуркан салиу

Пронајдени се 4 резултати на тема „фуркан салиу“
Вести

Салиу до Рашковски: Може ли да ни објасните што значи „Leonardo we will win the tender“ и зошто е нормално да се добијат тие 10 до 15%?

Драги Рашковски беше немоќен да одговори пред прашањата на новинарот Фуркан Салиу поврзани со неговите зборови од скандалозната снимка...