функционери

Пронајдени се 22 резултати на тема „функционери“
Вести

Финансова вршела претрес и кај високи партиски функционери, симпатизери и членови на ВМРО-ДПМНЕ непосредно пред гласањето доверба на Владата

Во интервал од половина час од 5.30 до 6 часотоутрово Финансиската полиција упаднала и во домовите на високи партиски функционери и истакнати...
Вести

Функционерите ќе имаат ограничување за трошење во кафеана, но затоа во Влада ќе си јадат разни видови риби и морски плодови

Сите државни функционери ќе имаат ограничување на трошоците за угостителски услуги. Одлуката, како што попладнево соопшти Кабинетот...
Вести

Стојаноски: Власта ги казнува нивните функционери од по 20 евра, граѓаните за собир на бадникарски оган ќе плаќаат казни од по 2.000 евра

Додека власта лицемерно им доставува казни на нивните функционери од по 20 евра, граѓаните за еден собир на бадникарски оган ќе плаќаат...