фудбалска репрезентација

Пронајдени се 22 резултати на тема „фудбалска репрезентација“
Фудбал

Аријан Адеми: Сакавме пред се на самите себе да си покажеме и докажеме дека можеме да победиме и големи репрезентации

Аријан Адеми вчера во Дуизбург како што впрочем одигра и целата наша репрезентација. Го имаше насекаде,одигра беспрекорно добро како...