филип ѓорѓиев

Пронајдени се 8 резултати на тема „филип ѓорѓиев“
Вести

Ѓорѓиев: Тендерот на АД ЕЛЕМ смрди на криминал- колку пари на граѓаните откако СДСМ е на власт завршија на приватни сметки?

Владата на СДСМ е до гуша заглавена во криминал и корупција. Криминалниот тендер меѓу АД ЕЛЕМ и Пелистер ДОО Битола ја чини државата...