фифа ранг листа

Пронајдени се 7 резултати на тема „фифа ранг листа“
Фудбал

Еве на која позиција на ФИФА ранг листата е македонската фудбалска репрезентација по натпреварите со Лихтенштајн и Германија

Најдобрата македонска фудбалска репрезентација останува на 74 место на ФИФА ранг листата, објавена денес. Во октомври запишавме победа...