Фатмир Бесими

Пронајдени се 30 резултати на тема „Фатмир Бесими“
Вести

Ковачевски на чело, а Шаќири, Груби, Битиќи и Бесими во составот: Владата ќе формира Совет за унапредување на образованието и науката

Министерството за образование и наука согласно направените сеопфатни анализи за состојбите во основно, средно и високо образование...
Економија

Бесими ги завршува средбите во Вашингтон со препорака за пристап до ММФ средства, наменети за здрави економии

– Министерот за финансии Фатмир Бесими ги завршува Пролетните средби во Вашингтон со препорака за пристап до Линијата за претпазливост...
Економија

Бесими вели дека ги следат барањата на граѓаните, но Владата се уште не донела одлука за намалување на ДДВ за струјата

Владата сè уште нема донесено одлука за воведување на еколошка такса и за намалување на ДДВ-то за струјата, но се прават сеопфатни анализи...