фармерки

Пронајдени се 7 резултати на тема „фармерки“
Живот и стил

Забележувате ли каиш на оваа фотографија? Тоа е скапото парче по кое некои лудуваат, а за повеќето е грозно (ФОТО)

Фармерките некогаш беа само тоа-фармерки. Денес од нив се прави се, освен она за што првично треба да служат. Исто така каишите некогаш...