европски суд за човекови права

Пронајдени се 7 резултати на тема „европски суд за човекови права“
Вести

Европскиот суд за човекови права го отфрли барањето на 672 француски пожарникари против обврската за вакцинација

Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) денес, го отфрли барањето на 672 француски професионални и доброволни пожарникари против обврската...