европратеници

Пронајдени се 15 резултати на тема „европратеници“
Регион

Бугарски историчари и филолози ќе убедуваат европратеници дека тоа што го прави Бугарија кон Македонија е исправно

Бугарски историчарите и филолози ќе заминат за Стразбур, со мисија да ги убедат европратениците во „исправноста на бугарската позиција...
Вести

Меѓународните напори на ВМРО-ДПМНЕ вродија со плод, европратениците задолжени за Македонија го препознаваат недемократскиот амбиент на власта

Напорите на ВМРО-ДПМНЕ вложени во надворешната политика, вродија со плод. Европратениците кои се задолжени за Македонија го препознаваат...