еуростандарт банка

Пронајдени се 11 резултати на тема „еуростандарт банка“
Вести

Оштените штедачи објавуваат шема по која се одвивал грабежот на Еуростандард во кој учествувал сопругот на Павлина Црвенковска

Дали постои надеж за расчистување со криминалот и корупцијата во земја каде Павлина Црвенковска е претседател на Судскиот совет? Оштетените...
Вести

Здружение на оштетени штедачи: Ќе направи ли нешто државата час поскоро да ја исправи оваа неправда и да ги казни овие луѓе за делата кои ги направиле?

Уште една новост на апрсурд, ароганција, безобразие и срам осамна во македонското секојдневие и сурова реалност. Коста Костовски, еден...
Вести

Оштетените штедачи на Еуростандард банка до гувернерката Бежоска: Ќе признаете дека сте соучесник во криминалот или и понатаму ќе бегате од одговор?

Во Законот за банки кредит е пласирање на одреден износ на пари во замена на отплата на одобрениот и ненамирен износ. Во таков случај,...