ЕСЕ

Пронајдени се 3 резултати на тема „ЕСЕ“
Вести

ЕСЕ: Наместо подароци и честитки за 8 Март, државата да направи повеќе за надминување на проблемите со кои се соочуваат жените

Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените бара наместо честитки и подароци по повод утрешниот Меѓународен ден...
Вести

СКЛУЧЕНИ НАД 18.000 ДОГОВОРИ: Намалени транспарентноста и конкурентноста на тендерите во јавното здравство, се создава можност за корупција

Нивото на транспарентност во објавувањето информации за спроведените постапки за јавни набавки во здравствени институции бележи тренд...