ерџан демир

Пронајдени се 8 резултати на тема „ерџан демир“
Вести

Демир: СДСМ и покрај членството, општинска организација, неколку ромски политички партии во каолицијата на ромската заедница им дава смо еден заменик директор

Веќе на ромската заедница ѝ е кристално јасно во која насока Заев ја тера работата со ромите. Од своето членство, општинска организација,...
Вести

Демир: Коалицијата на СДСМ ја закопа жива целата ромска заедница, меѓу предложените заменици министри нема ниту еден Ром

Ерџан Демир, член на ВМРО-ДПМНЕ, преку социјалните мрежи реагира на предлог листата на премиерот Зоран Заев за заменици министри. Според...
Вести

Ерџан Демир: Ова е уште една злоупотреба на сиромаштијата на Ромите од страна на СДСМ, во иднина не би го дозволил тоа

Од видеото кое беше објавено на социјалната мрежа Facebook можеме да констатираме уште еднаш обид за поткуп или злоупотреба на сиромаштија...