епидемиолошки мерки

Пронајдени се 17 резултати на тема „епидемиолошки мерки“
Вести

За Македонците оваа европска држава воведува најстроги мерки: За влез во државата ќе биде потребен сертификат, негативен тест и карантин

Од недела македонските државјани ќе може да влезат во Холандија со исполнување на сите три услови – сертификат за имунизација, негативен...
Вести

Австрија ги продолжи мерките: Угостителските објекти, хотелите и културните институции остануваат затворени до Велигден

Австриската Влада ја продолжи епидемиолошката мерка за заклучување на угостителски објекти, хотелите и културните институции до „околу...