Енвер Хоџај

Пронајдени се 7 резултати на тема „Енвер Хоџај“
Регион

Косово треба да се откаже од изолација и да стане дел од Отворен Балкан, вели поранешниот шеф на косовската дипломатија

Поранешниот шеф на косовската дипломатија и актуелен потпретседател на парламентот и на Демократската партија на Косово, Енвер Хоџај,...