енергенси

Пронајдени се 7 резултати на тема „енергенси“
Економија

Наредна недела антикризни мерки за граѓаните и компаниите, апел за одговорно однесување кон енергенсите

Најави и консултации за мерки и помош во справувањето со последиците од енергетската криза и потребната набавка на енергенси, го одбележаа...
Економија

Кризата со енергенсите реална и ќе трае подолг период: Состојбата со гасот во Македонија се очекува да биде стабилна до крајот на годината

Кризата со енормното покачување на цените на енергенсите на светските берзи е реалност и ќе трае подолг период. Македонските власти...