елизабета канческа милевска

Пронајдени се 5 резултати на тема „елизабета канческа милевска“
Вести

Јанакиески: Како може за Канческа-Милеска која контактирала со уметниците да нема основ за кривично гонење, а за мене да има бидејќи контактирам со неа?

На денешните завршни зборови за предметот за организација на настаните на 27-ми април, Миле Јанакиески посочи дека дискутирал со Елизабета...