елена ристеска

Пронајдени се 37 резултати на тема „елена ристеска“
Познати

НАМЕСТО РАДОСТ, ОВОЈ ДЕН И ДОНЕСЕ СОЛЗИ: Елена Ристеска со емотивна порака, „зошто најдобрите души порано си заминуваат“ (ФОТО)

Елена Ристеска во 2016 година го загуби нејзиниот татко кој почина од лошата болест. Загубата на еден родител, колку и да си возрасен секогаш...