елена божиновска

Пронајдени се 6 резултати на тема „елена божиновска“
Вести

Потресна порака од Игор Божиновски до својата сопруга Елена во затворот Шутка, мајка на 2 мали деца: Денот не е ден без тебе, недостасуваш, те чекаме

Денот не е ден без тебе! Недостасуваш! Неправдата ни ја зема радоста, со овие зборови започнува потресната порака на Игор Божиновски...