ЕЛЕМ

Пронајдени се 11 резултати на тема „ЕЛЕМ“
Вести

Мицкоски за обвинувањата од ЕЛЕМ: Миновски ако не се извини, следува тужба, ова е обид да се одвлече вниманието од коруптивните бизниси на власта

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се огласи на социјалните мрежи по обвинувањата од генералниот директор на ЕЛЕМ, Драган...
Вести

Ралповски од КСС: Раководството на ЕЛЕМ го повика претседателот на синдикатот да се повлече или синдикатот ќе биде растурен

Како синдикат баравме од Владата на Република Македонија да направи усогласување на платите по вертикала, но наместо тоа почнаа притисоците...
Вести

Власта со притисоци врз администрацијата го оневозможува синдикалното здружување: Правата на работникот гарантирани со Устав се попречуваат

Раководството на ЕЛЕМ во изминатиов период ги повикува вработените на состаноци во четири очи и врши притисок врз нив со цел истите...