електричен автомобил

Пронајдени се 4 резултати на тема „електричен автомобил“
Технологија

Ова е најефтиниот електричен автомобил во Европа – има кожна ткаенина направена од ова необично растение !

Почетната цена е исто така позната. И тоа изнесува 9.999 евра за овој минијатурен автомобил на ниво на скоро двојно поскап Смарт. Сепак,...