ел чека

Пронајдени се 19 резултати на тема „ел чека“
Вести

Ел Чека: Хамзит е еден од оние што платиле на СЈО, Фатиме и Кате да не ја испитаат корупцијата што ја направил додека бил директор

Ел Чека кој од Америка објавуваше прислушкувани разговори на влијателни членови на ДУИ на својот Фејсбук профил сподели фотографија...
Вести

Ел Чека најави нови „бомби“: Заев, ако нешто им се случи на браќата во затвор заборави ја приказната на Заеви, Алиевци и сите соработници!

Нашите браќа Сами Укшини, Вал Зека и Шек Халаќи имаат повеќе од било кога потреба за нашите молитви, бидејќи само што добив информации...