експлозии

Пронајдени се 16 резултати на тема „експлозии“
Вести

Светот VS. Македонија: Оставки на министри и цели влади за несреќи наспроти изрази на сочувство и прогласување тридневна жалост

Пожари и останати несреќи во светот, особено каде имало човечки жртви резултирале со оставки од министри, гувернери, одговорни лица....