економски пакет

Пронајдени се 4 резултати на тема „економски пакет“
Вести

Србија и Словенија со милијарди евра помош за граѓаните и компаниите, Заев ќе зема од народот и му порачува да стисне заби

Милијарди евра помош на граѓаните на Србија и Словенија најавија институциите на овие две земји во услови на криза поради коронавирусот....