еко герила

Пронајдени се 4 резултати на тема „еко герила“
Вести

Еко Герила до Заев: Знаете ли дека селата Теарце, Доброште немаат вода за пиење од почетокот на изградба на малите хидроцентрали?

Премиере Заев, Дали знаете дека последните денови Тетово остана без вода? Причина за тоа е дека во локацијата Лешница во Шар Планина...
Вести

Еко Герила: Кој ќе купува стан над гробишта? Да се истражува Општина Тетово за зградите кај „Ш.И.К. Јелак“

-Неодамнешните информации во врска со продажбата на „Ш.И.К. Јелак“ во Тетово, заедно со сомнителните околности слушнати во прислушкувањата...
Македонија

Џафери од „Еко Герила“: Последните две години не се превземени никакви мерки за намалување на загадувањето

Граѓанскиот активист и основач на невладината организација „Еко Герила“, Аријанит Џафери во емисијата „Економски магазин“ на Алсат...