ек

Пронајдени се 50 резултати на тема „ек“
Вести

Извештајот на ЕК го демантираше Заев: Опозицијата беше ангажирана и ги поддржа клучните прашања поврзани со ЕУ процесот

-Жалам што тогаш, но и денес опозицијата не дава прилог во делот на крупните политички одлуки. Ниту Мицкоски, ниту ВМРО-ДПМНЕ не дадоа...