египќани

Пронајдени се 5 резултати на тема „египќани“
Вести

Мнозинството Египќани ќе гласаат за Гордана Силјановска Давкова- бидејќи ги разбира проблемите со кои се соочуваат етничките заедници

Во Првиот круг од Претседателските избори, огромно мнозинство на граѓани кои припаѓаат на етничката заедница Египќани, го дадоа својот...
Вести

НГИ „Коалиција на Египќани“: Му благодариме на лидерот Мицкоски што ги спомна Египќаните како посебен етникум на големиот митинг на ВМРО-ДПМНЕ

НГИ „Коалиција на Египќани“ му се заблагодари на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски што ги спомна Египќаните како посебен етникум...