еден на еден

Пронајдени се 5 резултати на тема „еден на еден“
Вести

Македонија ја гледам со германски систем, американско образование, француска култура и македонски менталитет

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски гостуваше во шоуто „Еден на Еден“, но во вчерашната епизода не беа објавени сите разговори...