џудо

Пронајдени се 5 резултати на тема „џудо“
Останати спортови

Џудо федерацијата на Македонија и Факултетот за физичко образование потпишаа меморандум за соработка

Џудо Федерацијата на Македонија и Факултетот за физичко образование, спорт и здравје потпишаа Меморандум за соработка преку кој ќе...