дзс

Пронајдени се 78 резултати на тема „дзс“
Економија

Зголемени цените на угостителските услуги во декември 2018 во однос на истиот месец од претходната година

Цените на угостителските услуги во декември не забележаа промена во однос на ноември 2018 година, објави Државниот завод за статистика. Споредено...