Џонсон и Џонсон

Пронајдени се 30 резултати на тема „Џонсон и Џонсон“
Вести

„Џонсон и Џонсон“ го прекина клиничкото испитување на потенцијална вакцина против Ковид-19 поради несакани ефекти врз пациент

Американската компанија Џонсон и Џонсон привремено го прекина клиничкото испитување на потенцијална вакцина против новиот коронавирус...