Џеват Исени

Пронајдени се 8 резултати на тема „Џеват Исени“
Вести

Директорот Албанец од Скопје: Денеска со еден потпис разрешив 11 директори на ВМРО-ДПМНЕ, назначив директорка Албанка во Охрид

Џеват Исени од Скопје е еден од најхрабрите фунционери на новата влада. Како претседател на бордот предложен од СДСМ во Јавното Претпријатие...