џамија

Пронајдени се 18 резултати на тема „џамија“
Општини

Здружението „Совест“ побара од премиерот Зоран Заев итна и ефектна одлука за запирање на градбата на минарето на Али Пашината џамија во Охрид

Додека институциите вегетираат во парализа, дивоградбата – минаре на Али Пашината џамија во Охрид, напредува високо кон небото“, е констатацијата...