двојник

Пронајдени се 4 резултати на тема „двојник“
Занимливости

Го најде својот двојник во фотографија стара 115 години: Кога го виде истиот лик, многу работи му станаа јасни (ФОТО)

Мајкл Коропис бил многу збунет од фотографијата за која прво мислел дека е негова. Наскоро сфатил дека на фотографијата не е тој, туку...