душко лазаров

Пронајдени се 5 резултати на тема „душко лазаров“
Вести

Ќерката на Душко Лазаров: Второстепените судии имаат можност да ја исправат неправдата на Кацарска и да ослободат невин човек што е зад решетки

Душко Лазаров од 1992 e вработен во МВР. Дваесет и седум години горд со полициската униформа, ги поминал сите скалила во полицијата и добивал...