душко илиевски млекарот

Пронајдени се 3 резултати на тема „душко илиевски млекарот“
Вести

Душко млекарот жестоко до Заев: Премиере не се сликајте само со тутунарите, одете и прашајте ги другите земјоделци дали земале субвенции за 2017 година

Тој во својот ФБ пост објавен неодамна жестоко го запраша Заев зошто само се слика со тутунарите, а ги заборава сите останати земјоделци?...