државен завод за статистика

Пронајдени се 19 резултати на тема „државен завод за статистика“
Вести

Заменик директорот на ДЗС Селами: Постои и разбирлив е стравот кај граѓаните од одењето на попишувачите по домовите во услови на пандемија

Заменик директорот на Државниот завод за статистика, Илми Селами вели дека постои стравот кај граѓаните, за во време на пандемија со...