дражен петровиќ

Пронајдени се 5 резултати на тема „дражен петровиќ“
Познати

ЦРНИОТ 7 ЈУНИ ЗА НЕА – наместо легендарниот кошаркар и се јавила Македонка која и кажала дека тој загинал, а потоа истрчала да се фрли!

На денешен ден во сообраќајна несреќа, живото го загуби Дражен Петровиќ, легендарен кошаркар од Хрватска кој го доби епитет „кошаркарски...
Кошарка

Му реков на Дражен Петровиќ: „Брате мој, те чека сообраќајна несреќа, Бог нека е со тебе“, исповед на легендрниот Мирко Миличевиќ

Кошаркарот Мирко Миличевиќ кои играше заедно со Дражен Петровиќ во Цибона денеска тврди дека ја предвидел сообраќајната несреќа на...