драган тевдовски

Пронајдени се 51 резултати на тема „драган тевдовски“
Економија

Додека Заев и Тевдовски лицитираат со бројки за економскиот раст, Светска банка и ММФ нè треснаа од земја

Немаме никакви причини да се откажеме од проекциите затоа што имаме раст во второто полугодие и го очекуваме растот во третото полугодие....
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните од Тевдовски очекуваат одговори каде завршија стотиците милиони евра со кои ја задолжија Македонија во изминатата година

Граѓаните од Тевдовски очекуваат одговори каде завршија стотиците милиони евра со кои ја задолжија Република Македонија во изминатата...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: На Македонија и се случува економски геноцид, економска катастрофа во режија на Заев, Тевдовски и Анѓушев

Република Македонија на чело со СДСМ е пред економски колапс. Граѓаните живеат се потешко, а СДСМ им порачува на сиромашните дека повисоките...
Економија

Македонија во 2018 година задолжена за нови 310 милиони евра, капитални инвестиции нема, молк од Министерство за финансии

Долгот на Република Македонија оваа година го надмина прагот од 5 милијарди, во новата година со задолжувањето од пред два дена, Македонија...