драган тевдовски

Пронајдени се 51 резултати на тема „драган тевдовски“
Вести

Заев и Тевдовски: Владата на РСМ ќе ги анализира укажувањата за влијанието на објектите за игри на среќа врз младите

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерот за финансии Драган Тевдовски, денеска примија делегација...
Вести

Стоилковски: Владата денеска повторно не задолжи за 1,9 милијарди денари- министерот Тевдовски најавува дека задолжувањето ќе продолжи и следната година

Црното цунами за Република Македонија продолжува, денеска повторно не задолжуваат за 1,9 милијарди денари или над 30 милиони евра. Секој...
Вести

Арсовски: Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019-та година дополнително ќе ги осиромаши граѓаните

Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република...
Вести

Арсовски: Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните

Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република...