драчево

Пронајдени се 58 резултати на тема „драчево“
Скопје

Ѓорѓиевски: Надлежните институции да си ги санираат штетите, а тие што “стопиле” пари да си ги вратат во буџетот на граѓаните

Вака, почитувани, изгледа ул. Нагоричанска во Драчево после кратко врнење на дожд. Улица целосно реконструирана од страна на локалната...