драч

Пронајдени се 8 резултати на тема „драч“
Регион

Aјкули на ова познато туристичко место каде летуваат Македонците стана нормална појава- уловенo „чудовиште“ од 450 килограми (ФОТО)

Присуството на ајкули во албанските морски територијални води станува нормална појава. Во период од една недела во мрежите на албанските...