домаќинство

Пронајдени се 4 резултати на тема „домаќинство“
Занимливости

ОБРАТЕТЕ ВНИМАНИЕ: Ова е списокот на куќни апарати кои најмногу трошат струја – исклучувајте ги задолжително!

Ова се уредите кои трошат најмногу енергија: Електричен туш Електричниот туш е туш кој користи струја, а не само притисок на вода. Исто...