долг

Пронајдени се 22 резултати на тема „долг“
Вести

Заев не престанува да ја задолжува Македонија, со новите 700 милиони евра долг ја турка ли државата во Грчко должничко сценарио? 

Ја турка ли премиерот Зоран Заев Македонија во Грчко, должничко сценарио? Иако јавниот дол го надмина Мастришкиот критериум од 60% од...
Вести

Комисија за финансии на ВМРО – ДПМНЕ: Резултат од политиките на СДСМ во 2019 година, +6000 денари долг за секого во Македонија

Од почетокот на 2019 година СДСМ го зголеми јавниот долг за 12.485.128.081 денари, тоа се 6.000 денари дополнителен долг за секој граѓанин, објави...