дно

Пронајдени се 7 резултати на тема „дно“
Вести

Њујорк Тајмс ја закова Македонија на дното по бројот на вакцинирани лица – од нас подобри се и пропаднати држави како Либан, Ел Салвадор

Престижниот „Њујорк Тајмс“ ја рангираше Македонија на дното по бројот на вакцинирани лица на 100 жители. Она што е интересно во целата...
Скопје

Перински: Златко Марин и Општина Аеродром на дното во државата по капитални инвестиции, каде одат парите кои не се трошат на инвестиции?

Златко Марин и Општина Аеродром на дното во државата по капитални инвестиции, споредено со вкупната сума за расходи, пишува на својата...
Економија

Македонија на дното на Европа и регионот по раст на БДП во првиот квартал, македонската економија пред катастрофа

Според најновите податоци на Државен завод за статистика Македонија во првиот квартал има раст на БДП само од 0,1 %. Ова е катастрофално...