диво насеље

Пронајдени се 37 резултати на тема „диво насеље“
Вести

Адвокатите на кумановската Група: Непојавувањето на Ахмети и Груби како сведоци, по втор пат ги запечати доживотните казни

Апелациониот суд Скопје денес ја потврди пресудата на Основниот суд за изрекување казна против членови кумановската група кои се обвинети...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба присуствуваше на откривањето на споменикот на Горан Стојменовиќ кој загина во Диво Насеље

Претставници од ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба денеска присуствуваа на откривањето на споменикот на Горан Стојменовиќ кој загина во Диво Насеље...